Radikális Füge

Friss topikok

  • rabelais: Nem nagyon tudott lekötni, hogy visszaböfögted a híreket, és Mráz Sámuel sem. Lényegtelen tényezők... (2013.03.13. 07:04) Ne félj, te hülye!
  • Csillaghamu: Good stuff. (2013.02.07. 12:53) Levél dr. Laurához
  • rabelais: @Fuege: "Különben stimmel." Épp elég szomorú az a különben is.:) (2013.01.15. 17:16) Szolidaritást?

közöd, kisköcsög?!

2012.10.04. 14:28 | Fuege | Szólj hozzá!

Címkék: politika miniszterelnökség médiakampány

 "Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel médiakampány megindítása vált szükségessé"

 Ércsük? Sajnálatos módon Magyarország lakossága oly mértékben hülye, hogy nem képes egy napilapot kinyitni, internetes hírportálokat látogatni, tévéhíradókat nézni. Nem, a magyar az olyan, hogy ül otthon bávatagon, fogalma sincs mi történik körülötte a világban, mi több, nem is érdekli. A magyar csak mered ostoba arckifejezéssel a tévére, nézi az ismeretlen okból tehetségkutatónak nevezett celebgyártó műsorokat, elégedetten konstatálja, hogy esmeg továbbjutott egy cuki csokibarna fiúka, megy egy cuki erdélyi és/vagy délvidéki és/vagy felvidéki lányka (a sors kifürkészhetetlen szeszélye, valamit a producerek akarata szerint egymásba fognak szeretni nagyon), oszt egyszer csak társadalmi célú reklámot látnak az ő szemei Magyarország Kormányának megbízásából és felderül az egyszeri magyar arca, érdeklődni kezd a közélet iránt, rongyol regisztrálni, mert felelős szavazópolgár is lesz izibe' és egyetért a játékgépek instant bezúzásával.

000714341-9297-330_msn_nagy.jpg Csak annyiról van szó, hogy a hvg.hu írása szerint "Rendkívüli sürgősséggel indít médiakampányt a Miniszterelnökség [hogy] minél szélesebb körben és minél egyértelműbben tájékoztassa az állampolgárokat a szándékairól és egyben mozgásteréről is."

 Az állampolgárokban persze ilyenkor - akármennyire stupidok is - felmerül a kérdés: oszt mégis mit teccenek majd médiakampányolni? Mibűl? Mennyiért? Miért?
 Nos, az állampolgár ilyen értelmetlen és merőben provokatív tartalmú kérdésekre természetesen nem kap választ. A fentebb hivatkozott hírportál munkatársának a kormányszóvivői irodán azt mondták - jaj, ez annyira szép! -, hogy: "semmilyen további információt nem adnak a kampány tartalmáról, indulási idejéről, illetve egyéb részleteiről".
 Ezt is ércsük? Há' mi közötök van hozzá, vazzeg?! Ezek azt hiszik, hogy hogy, pedig dehogy! Különben is, már a Főnök is megmondta, hogy nem kérdezzük meg a nagymuttert, hogy mennyibe került a bejgli. Nem mondjuk meg, hogy miről lesztek tájékoztatva, miről és hogyan.

 Persze azon senki sem lesz meglepve, hogy abban a szent pillanatban, amikor az IMF delegációja ráborítja az asztalt Varga Mihályra, el fogják lepni az országot a gigantposzterek, hogy aszondja: "Kipateroltuk őket! Magyarország megújul! A következő turulszobor avatás innen csak 5 percre! Gyertek csőstül!"

(kép: hirek.msn.mainap.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://radfuge.blog.hu/api/trackback/id/tr104819867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása