Radikális Füge

Friss topikok

  • rabelais: Nem nagyon tudott lekötni, hogy visszaböfögted a híreket, és Mráz Sámuel sem. Lényegtelen tényezők... (2013.03.13. 07:04) Ne félj, te hülye!
  • Csillaghamu: Good stuff. (2013.02.07. 12:53) Levél dr. Laurához
  • rabelais: @Fuege: "Különben stimmel." Épp elég szomorú az a különben is.:) (2013.01.15. 17:16) Szolidaritást?

Támogasd magad, az Isten is megsegít!

2012.11.09. 14:15 | Fuege | Szólj hozzá!

Címkék: koncert jótékonyság Nagy Navarro Balázs

 K. József (42) perenyevackori közmunkásra és hat családjára múlt csütörtök hajnalban rászakadt házuk plafonja. Nem arról van szó, hogy a Földön jelenleg legnagyobb közgazdasági zseni K. József (42) portáján jelentette be, hogy a magyar gazdaság stabil, meg növekedés leszen, mit leszen - van!, meg coki IMF, nem. Egyszerűen csak leszakadt. Nosza, összefogott a falu apraja-nagyja, hogy K. Józsefen (42) és kis családján (K. Józsefné, Marika (40), Béluska (21), Józsika (17), Tündike (15), Petike (10) és Ibike (72) - tulajdonképpen maga K. József (42) sem tudja ki a frász az az Ibike, de velük lakik és dolgozni már nem tud, viszont rengeteget zabál) segítsenek: gründoltak egy monstre koncertet, ahol olyan neves fővárosi előadóművészek lépnek fel, mint Jimmy fia Krisztián vagy VV Cristofel. A jegyek megvásárlásával a sanyarú sorsú családot lehet támogatni.
A nonprofit szervezők történetesen a K. Józseféknek (42, 40, 21, 17, 15, 10, 72) is küldtek meghívót, amiben értesítik őket, hogy amennyiben részt kívánnak venni a koncerten, szíveskedjenek megváltani a fejenként 5800 forintba kerülő belépőjegyet.

 No, természetesen a fentiekből egy árva szó sem igaz, nincs semmiféle K. József (42), Perenyevackor nem is létezik, Matolcsy pedig hülye. De ez az a hír, amit a Facebookon habzó szájjal kommentelnek, osztanak meg egymást közt a GYES-es kismamák: micsoda szemétség ez, szegény családnak is fizetnie kell, ha meg akarják nézni, amint a neves fővárosi művészek odavizelnek a színpadra, stb.

Ugyanakkor az is megvan, hogy a Metropol című Simicska-közeli lap arról ír, hogy segélykoncert leszen a sanayarú sorsú, állástalan újságírók javára. Ez egy derék és nemes kezdeményezés, Keresztanyutól és Carameltől ugyan kiütést kapok, de a Republictól és az Anna and the Barbies-től nem, meg nem feltétlenül értem, hogy mostanában állami reklámokkal különösen jól megtámogatott Class FM nem munkanélküli celebjei lesznek a műsorvezető, ha már a téma az ami, de mindegy.
Jó bulinak ígérkezik, aki szereti az ilyet, megváltja a jutányos árú belépőt, szórakozik és még jót is cselekszik. Ezt teheti Balázs is, akinek szintén küldtek meghívót. Mint állástalan újságírónak szintén ki kell fizetnie a jegy árát ha részt kíván venni azon a koncerten, amit állástalan újságírók megsegítésére szerveztek.
 Ennek K. József (42) is biztos örülne.

A bejegyzés trackback címe:

https://radfuge.blog.hu/api/trackback/id/tr544898900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása