Radikális Füge

Friss topikok

  • rabelais: Nem nagyon tudott lekötni, hogy visszaböfögted a híreket, és Mráz Sámuel sem. Lényegtelen tényezők... (2013.03.13. 07:04) Ne félj, te hülye!
  • Csillaghamu: Good stuff. (2013.02.07. 12:53) Levél dr. Laurához
  • rabelais: @Fuege: "Különben stimmel." Épp elég szomorú az a különben is.:) (2013.01.15. 17:16) Szolidaritást?

Biztonságos közmédiát!

2012.12.27. 11:11 | Fuege | Szólj hozzá!

Címkék: nemkomoly MTVA Böröcz István Kunigunda Berlini fal

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtótájékoztatón mutatta be a 2013-as év új projektjét. Dr. Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója - aki a sajtótájékoztatón egyébként a Rivotril nevű idegcsillapítót forgalmazó gyógyszeripari cég, a Roche Magyarország Kft. reklámingében jelent meg - elmondta, hogy az új beruházással terveik szerint azt a rohadt Nagy Navarro-t, meg bandáját mindenféle tiltakozókat, demonstrálókat távol lehet tartani az MTVA Kunigunda úti gyártóbázisától. Ennek érdekében az MTVA mintegy 93.036 km²-re kért területfoglalási engedélyt. Újságírói felvetésre - miszerint a fent megjelölt szám Magyarország területe - Böröcz István kijelentette, hogy erről nincs tudomása, ő csak az MTVA dolgozóinak és látogatóinak kívánja megteremteni a létesítmény nyugodt és biztonságos megközelítését.

berlinWall.jpg

 

 

 

 

 

 

 Ezt szolgálja, többek között, az MTVA "Berlin Wall" munkanevű projektje is.
A bemutatott látványtervek szerint a közmédia székházának védelmét egy kb. 6 méter magas, mintegy 2 méter széles vasbeton fal szolgálná (a tervekben mindez "betonszobor-létesítmény" néven szerepel), melyet kiegészítene egy 100 méter mélységű aknazár, rendszeresen tárcsázott és boronált nyomsáv (mellette az őrök részére út), tankcsapdák, valamint szögesdrót akadályok.

 A létesítmény kivitelezésére az MTVA meghívásos pályázatot írt ki, melyet az egyetlen meghívott, a Közgép Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. nyert meg. A győztes cég szóvivője a sajtó megjelent képviselőinek elmondta, tekintettel arra, hogy a beruházás közpénzből valósul meg, a Közgép igen nyomott árakon dolgozik, hiszen hitvallásuk szerint a magyar emberek adóforintjaival felelősen gazdálkodni szent kötelesség. Ezen elv szellemében a teljes kivitelezési költség 126.856.473.029 forint, mely összeg előteremtéséhez az MTVA hitelfelvételen és D. Tóth Kriszta kedvenc blézerének elárverezésén gondolkodik.

 Újságírói kérdésre válaszolva Böröcz István minden alapot nélkülözőnek nevezte az a híresztelést miszerint légtérzárat kért volna Óbuda fölé, ugyanakkor sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta azt a hírt, mely szerint az MTVA stratégiai partnerségi szerződést kötött volna az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezreddel. Böröcz István azt is kifejtette, hogy valóban rendszeresen járőröznek majd fegyveresek a "betonszobor-létesítmény" tetején és a nyomsáv mellett, azonban légből kapottnak nevezte azokat a találgatásokat, miszerint figyelmeztetés nélkül lőhetnek mindenkire, aki 100 km-nél jobban megközelíti az MTVA épületét.
 - Előbb a dobermannok, aztán az AK-k! - tette hozzá a közmédia vezérigazgatója.

neMTI fOS

(kép: http://library.thinkquest.org)

A bejegyzés trackback címe:

https://radfuge.blog.hu/api/trackback/id/tr344983162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása